Przygotowanie pieczywa orkiszowego Biofournée
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Dzięki mieszance chleba możesz zjeść smaczny i oryginalny chleb.
Biofournees pozwalają na powstanie ciasta poprzez naturalny proces: fermentację.
Możesz użyć przygotowania chleba do użycia w maszynie do chleba lub do ręcznego wyrabiania ciasta.
Saszetka jest pakowana na 1 kg mąki
Sposób przyjmowania
Wymieszaj zawartość koperty z 1 kg mąki. Dodaj 700 ml wody i 3 łyżeczki soli.
Zagniataj ręcznie przez długi czas lub 2 minuty w mikserze
Odstaw na 1 godzinę.
Przygotuj kawałki ciasta i pozwól im odpocząć przez 15 minut, przykrywając je. Pozwól mu rosnąć przez 3 godziny.
Piec w temperaturze 240 ° C przez 25 do 50 minut, w zależności od wielkości kawałków ciasta.
Składniki
Dewitalizowany odwodniony zakwas orkiszowy*, Drożdże*. * Składniki z upraw ekologicznych.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.