Organiczna Mąka Cukiernicza Bezglutenowa
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Organiczna Mąka Cukiernicza Bezglutenowa
Wskazanie
Produkt przeznaczony dla osób chcących wyeliminować lub zredukować gluten w swojej diecie.
Sposób przyjmowania
Wymieszaj 2 jajka ze 100g wody lub mleka i dodaj zawartość opakowania. Ubij dobrze miksturę przez minutę, aż uzyskasz gładkie ciasto. Dodaj 150 g oleju słonecznikowego i delikatnie wymieszaj, aż do całkowitego zintegrowania. Ciasto przełożyć do odpowiedniej formy i pozostawić w temperaturze pokojowej na 45 minut. Piec w piekarniku nagrzanym do 200ºC.
Warunki przechowywania
Temperatura pokojowa
Składniki
Skrobia kukurydziana *, cukier brązowy *, mąka z ciecierzycy *, babka płesznik *, guma ksantanowa, substancje spulchniające (kwas cytrynowy i wodorowęglan sodu). * Produkty pochodzące z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna361 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe87.5 g
-
Cukry44.8 g
-
Błonnik pokarmowy1.6 g
-
Białka1.2 g
-
Sól0.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.