Mąka żytnia pełnoziarnista
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
-
Bardzo dobrze łączy się z innymi mąkami, na chleb i nie tylko.
Muy bien para combinar con otras harinas, para pan y otras cosas.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Używam tego produktu do pieczenia chleba lub pizzy w domu. Uważam, że jest dobrej jakości i pozwala mi na wypiekanie wypieków z tego rodzaju mąki, co jest przydatne przy utrzymaniu niskiego indeksu glikemicznego
Uso questo prodotto per fare pane o pizza in casa. La trovo di buona qualità e mi permette di realizzare prodotti da forno con questo tipo di farina utile per mantenere un basso indice glicemico
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Mąka żytnia pełnoziarnista opinii
Based in 35 reviews
-
5 stars27
-
4 stars7
-
3 stars1
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Mąka żytnia pełnoziarnista Intracma to mąka charakteryzująca się uczuciem sytości, co oznacza, że osoby spożywające ją podczas posiłków będą jeść mniej.
Sposób przyjmowania
Zaleca się używać go do wypieku chleba, bulionów, klopsików i innych przetworów kulinarnych.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Mąka żytnia (100%).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna328 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.32 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.42 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe60.27 g
-
Cukry1 g
-
Błonnik pokarmowy2 g
-
Białka9.3 g
-
Sól7.5 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.