Bezglutenowa mąka z białego ryżu
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Bezglutenowa mąka ryżowa bezglutenowa Deyalet jest szczególnie odpowiednia dla wszystkich osób z celiakią, nietolerancją glutenu, dietą przerywającą pszenicę lub dietą kontrolującą wagę.
Wskazanie
Może być bardzo szeroka, ponieważ można ją łączyć ze wszystkimi rodzajami mąki, nadając ciastowi konsystencję i finezję, jak np. Chleb ryżowy. Nie zaleca się stosowania go w bardzo dużych proporcjach w stosunku do innych mąk. Jej neutralny smak bardzo dobrze łączy się z nabiałem i orzechami. Wchłania mniej oleju niż inne mąki, dlatego w kuchni służy do mąki oraz przygotowywania farszów i tempur.
Sposób przyjmowania
Zaleca się jego stosowanie w bezglutenowych wypiekach, ciastach i ciastkach, może być bardzo szerokie, gdyż można go łączyć ze wszystkimi rodzajami mąki, nadając ciastom konsystencję i finezję, np. W chlebkach ryżowych.
Składniki
Mąka ryżowa (100%).
Tabela żywieniowa
-
Dla
-
Tłuszcze / Lipidy1.5 %
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe79 %
-
Cukry1.3 %
-
Błonnik pokarmowy0.5 %
-
Białka7 %
-
Sól0.07 %
-
Skrobia77.7 %
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.