Mąka pełnoziarnista
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
-
Dobry produkt w rozsądnej cenie
Buen producto a precio razonable
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Mąka pełnoziarnista opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Intracma Mąka pełnoziarnista składa się z węglowodanów, ochraniaczy, lipidów, wody i minerałów, chociaż głównym składnikiem mąki pszennej jest skrobia, która choć nierozpuszczalna w wodzie o niewielkiej temperaturze, doświadcza pęcznienia ziarna, co sprzyja produkcji chleb.
Wskazanie
Wśród właściwości i korzyści, jakie zapewnia mąka pszenna w którejkolwiek z jej odmian, należy zauważyć, że jest to pokarm bogaty w węglowodany, ponieważ na każde 100 gramów 70% z nich to węglowodany, a jego spożycie stanowi dla nas świetne źródło składników odżywczych, takich jak białka, a także wykaz minerałów, w których żelazo, wapń, potas, jod, cynk, magnez lub sód wyróżniają się między innymi, oprócz udziału w witaminach, takich jak witaminy z grupy B1, B2, B3, B5, B6 lub B9, a także witamina E, tłuszcze i cukry.
Sposób przyjmowania
Zaleca się, aby dopasować do konsumenta.
Składniki
Mąka pełnoziarnista.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna340 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe70 g
-
Cukry0.7 g
-
Błonnik pokarmowy4.25 g
-
Białka10 g
-
Sód2 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.