Biała Mąka Pszeniczna
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Do wypieku chleba i ciast. Połowa ceny gdzie zwykle kupowałem. zbliżeniowy sklep fizyczny
Para hacer pan y pasteles. A mitad de precio que donde lo compraba habitualmente. tienda fisica de proximidad
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobrej jakości, użyliśmy go do domowych pestiño i wyszły wspaniale.
Muy buena calidad, la hemos usado para unos pestiños caseros y han quedado de maravilla.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Biała Mąka Pszeniczna opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Mąka pszenna biała Celnat to stara rustykalna odmiana pszenicy.
Wskazanie
Może być stosowany do wytwarzania wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych, takich jak pieczywo, ciastka, ciasta, ciastka, naleśniki lub potrawy, takie jak ciasta, beszamel lub sosy. Zgodnie z przepisami, mąka tego typu 65 zawiera od 0,62% do 0,75% materiałów mineralnych.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosowanie do produkcji wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych
Składniki
Mąka orkiszowa.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Tłuszcze / Lipidy1.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe69 g
-
Cukry1.8 g
-
Błonnik pokarmowy3.5 g
-
Białka12 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.