Mąka migdałowa
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bez soi Wskazuje na brak soi lub jej pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
Bezglutenowe, doskonałe zamknięcie i konserwacja.
Sin gluten, perfecto cierre y mantenimiento.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Idealne do zdrowego wypieku, na pewno kupię jeszcze raz
Perfecta para repostería saludable, volveré a comprar de seguro
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Stosuję dietę bezglutenową i niskocukrową. Polecam to
Llevo una dieta sin gluten y baja en azúcares . La recomiendo
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Uwielbiam to, robię moje ciasta bezglutenowe.
Me encanta, hago mis pasteles sin gluten.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Mąka migdałowa opinii
Based in 4 reviews
-
5 stars4
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Mąka Migdałowa Dayelet to mieszanka dwóch rodzajów mąk pierwszej jakości, pół Marcona i pół Feragnes. Całość, bez dopracowywania i modyfikowania.
Wskazanie
Mąka migdałowa pozyskiwana jest w sposób organiczny z mielenia dwóch rodzajów migdałów, który występuje w postaci ziarnistego proszku o barwie kości słoniowej. Jego wysoka naturalna jakość sprawia, że jest niezbędna do poprawy smaku i wartości odżywczych wszystkich ciast na bazie rafinowanej białej mąki. Dzięki różnym składnikom zapewnia doskonałe właściwości odżywcze i dlatego jest szczególnie odpowiedni dla wszystkich osób, osób starszych, osób obciążonych wysiłkiem fizycznym, sportowców, a zwłaszcza osób stosujących dietę odpoczynkową pszenną, diet bogatych w białko, ubogich w węglowodany i kontrola wagi.
Sposób przyjmowania
Zalecany do stosowania we wszelkiego rodzaju przepisach piekarniczych i cukierniczych w stosunkowo wysokich proporcjach, zastępując białą mąkę od 10% do 20%. Jego zawartość błonnika jest niezwykła, więc zawsze wygodnie będzie zwiększyć ilość wody lub płynów w recepturze o około 5%.
Składniki
Mąki z migdałów Marcona, Ferragnes
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna560 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy47 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe4.07 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe15 g
-
Cukry2.7 g
-
Błonnik pokarmowy8.2 g
-
Białka22 g
-
Sól0.05 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.