Salud Viva
Skrobia kukurydziana (natywna)
13,94 zł Msrp Price 15,40 zł

9 Ilość sztuk w magazynie

Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

Skrobia kukurydziana (natywna)

250 g
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Skrobia kukurydziana jest pierwszym składnikiem ziarna kukurydzy. Jest to polisacharyd (złożony węglowodan) złożony z dwóch polimerów glukozy (amylopektyny i amylozy) i stanowi rezerwę pokarmową roślin. Kukurydza, o naukowej nazwie Zea manys, znana również pod innymi nazwami, takimi jak kukurydza i kukurydza. Jest to roślina pochodząca z Meksyku i należy do botanicznej rodziny traw, takich jak owies, jęczmień, żyto i proso.
Zobacz opis
13,94 zł Msrp Price 15,40 zł
W magazynie
Kup to dzisiaj i odbierz to od
Nie możemy potwierdzić terminu dostawy. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji.

9 Ilość sztuk w magazynie

Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • Bezglutenowy
    Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
  • BIO-ECO
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO

Opis

Pytania i odpowiedzi (1)

Opis

Skrobia kukurydziana jest pierwszym składnikiem ziarna kukurydzy. Jest to polisacharyd (złożony węglowodan) złożony z dwóch polimerów glukozy (amylopektyny i amylozy) i stanowi rezerwę pokarmową roślin. Kukurydza, o naukowej nazwie Zea manys, znana również pod innymi nazwami, takimi jak kukurydza i kukurydza. Jest to roślina pochodząca z Meksyku i należy do botanicznej rodziny traw, takich jak owies, jęczmień, żyto i proso.

Sposób przyjmowania

Idealny do zagęszczania budyniów, kremów, sosów czy zup. Może być również używany do robienia lżejszych i gładszych deserów.

  • Do zagęszczania gulaszu, sosów i zup.
  • Jako krem nawilżający
  • Aby przedłużyć okres przydatności do spożycia chleba i innych przetworów.
  • Wiązanie żywności
  • Aby nadać konsystencję wyrobom cukierniczym, takim jak lody, krem do ciasta, ciasteczka i babeczki.
  • W cieście i posypanym mąką.

Środki ostrożności

Może zawierać śladowe ilości orzechów i sezamu.

Składniki

Skrobia kukurydziana*

* Z rolnictwa ekologicznego.

Certyfikat

ES-ECO-020-CV Rolnictwo UE.

SKU: LP-0165205
B963M8GR

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 g
  • Wartość energetyczna
    354 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    0.5 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe
    0.1 g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    87 g
  • Cukry
    0 g
  • Błonnik pokarmowy
    0 g
  • Białka
    0.5 g
  • Sól
    0.01 g

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

1 pytania

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.