Mąka kasztanowa
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Kasztan to owoc kasztanowca (Castanea sativa), drzewa pochodzącego z Europy Południowej i Azji Środkowej. Ma wyraźny smak ze słodkimi akcentami. Ze względu na zawartość błonnika są satysfakcjonującym pożywieniem.
Wskazanie
Dostarcza minerały takie jak magnez, mangan, cynk, żelazo i fosfor.
Jest bogaty w witaminy i minerały.
Sposób przyjmowania
Zalecany do przyrządzania zup, gulaszu, potraw z warzywami, paelli, sałatek, a także do przyrządzania deserów. Konsystencja po ugotowaniu: miękka.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej, chroniąc przed słońcem. Średni okres trwałości 24 miesiące, o ile przestrzegane są warunki przechowywania.
Składniki
Mąka kasztanowa * (100%).
(*) z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-023-MATabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna372 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe79 g
-
Cukry24 g
-
Błonnik pokarmowy9 g
-
Białka5.6 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.