Mąka Kamut Bio
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Zawsze kupuję go do wypieku chleba, ma świetny smak
La compro siempre para hacer pan, tiene un sabor buenísimo
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo mi się podoba, polecam
Me gusta mucho lo recomiendo
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Mąka Kamut Bio opinii
Based in 6 reviews
-
5 stars6
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Celnat Flour Kamut Bio to stara odmiana pszenicy durum.
Wskazanie
Jest bogaty w białko i ma bardzo ceniony charakterystyczny smak, mąkę stosuje się jako klasyczną mąkę pszenną, jej produkcja jest ekologiczna i ma średnią wartość odżywczą na 100 g
Sposób przyjmowania
1/3 mąki kamut jest zalecana na 2/83 mąki pszennej lub orkiszowej.
Składniki
Khorosan mąka pełnoziarnista.
Certyfikat
FR-BIO-001
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna0 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy22 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe59 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka12 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.