mąka bambusowa
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
-
Produkt trudno dostępny, dobrej jakości.
Prodotto difficile da trovare, di buona qualità.
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał -
rewelacja, super odkrycie: wykorzystuję ją do wypieku chleba bezglutenowego
excellente, une belle découverte: Je l'utillise pour fair du pain sans gluten
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Użyłem go do zrobienia chleba ketonowego i bardzo podobał mi się wynik. Powtórzę.
La he utilizado para hacer pan keto y me ha gustado mucho el resultado. Repetiré.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
mąka bambusowa opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars3
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Mąka ta pozyskiwana jest z najmłodszych pędów bambusa, posiada dużą ilość błonnika, który wchłania płyny.
Wskazanie
W niskowęglowodanowych lub niskowęglowodanowych ciastach i chlebach stosuje się mąki takie jak migdały, kokosy itp., które nie zawierają skrobi. Mąka bambusowa zmieszana w małych ilościach z tymi niskowęglowodanowymi mąkami daje taki efekt. puszystość To niesamowita zmiana tekstury. Charakterystyczne grudki migdałów znikają, pozostawiając miękkie i delikatne ciasto lub chleb.
Sposób przyjmowania
Polecany jest do przygotowywania pieczywa, babeczek, herbatników, naleśników, ciastek i innych wyrobów cukierniczych.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości orzechów i sezamu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym miejscu (poniżej 18ºC), suchym, chronionym przed słońcem i odizolowanym od podłoża.
Składniki
Włókno bambusowe (100%)
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna285.1 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy7.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe26.9 g
-
Cukry1.7 g
-
Błonnik pokarmowy37 g
-
Białkag
-
Sól9.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
10 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.