Bezglutenowa mąka łubinowa
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Lubiłam robić ciasta bezglutenowe
Me ha gustado para hacer bizcochos sin gluten
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Bezglutenowa mąka łubinowa opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Mąka łubinowa bezglutenowa Dayelet to nierafinowana cała mąka, całkowicie bezglutenowa.
Wskazanie
Jest to zatem mąka z roślin strączkowych o nazwie Lupin, która występuje w postaci drobnego żółtego proszku.
Jego wysoka naturalna jakość sprawia, że niezbędne jest polepszenie smaku i rozwoju wszystkich wyrafinowanych ciast z białej mąki.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosowanie w niskich proporcjach od 1 do 3% całkowitej masy mąki, w przepisach na bezglutenowe pieczywo, herbatniki, talerze, babeczki, babeczki, suchy makaron, ciastka itp.
Składniki
Mąka łubinowa
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna333 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy7.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe15 g
-
Cukry6.7 g
-
Błonnik pokarmowy39 g
-
Białka32.5 g
-
Sól0.13 g
-
Skrobia8.3 %
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.