Tricolor Fusilli Bio
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Całkiem nieźle, jeśli gotujesz „al dente”
Bastante bien si cocinar "al dente"
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Tricolor Fusilli Bio opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ekologiczny makaron z semoliny z pszenicy durum z pomidorami i szpinakiem.
Wskazanie
Doskonała semolina uzyskana z tej odmiany pszenicy durum, po przesianiu mieszana jest z wodą źródlaną, która płynie z Alp Trydenckich. Ekologiczne fusilli tricolor Alce Nero są źródłem błonnika i idealnie nadają się do przygotowywania oryginalnych dań lub w połączeniu z sosami na bazie pomidorów.
Wyprodukowano w fabryce w: Via Felicetti 9, Predazzo (TN) - Włochy.
Środki ostrożności
Zawiera gluten. Może zawierać: inne zboża zawierające gluten, soję, gorczycę.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła słonecznego.
Składniki
semolina z pszenicy durum*, pomidor w proszku* (3%), szpinak w proszku* (2%), woda. *Biologiczny. Kraj uprawy pszenicy: Włochy / Kraj mielenia: Włochy
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna350 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe71 g
-
Cukry2.9 g
-
Błonnik pokarmowy3.5 g
-
Białka12 g
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.