Suszone Shirataki - format spaghetti
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Dobra i niskokaloryczna. Wiele marek próbowało, ale te są absolutnie najlepsze
Buoni e con pochi calorie. Tante marche provate ma questi in assoluto i migliori
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Suszone Shirataki - format spaghetti opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Shirataki - suszony makaron konjac firmy Zenpasta to alternatywa dla tradycyjnego makaronu. Są wytwarzane z mąki rośliny Konjac, znanej również jako Glucomannan.
Mają neutralny smak, idealny do wielu przepisów z sosami, które lubisz najbardziej. Dzięki niskiej zawartości węglowodanów są idealnym daniem w dietach niskokalorycznych.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować we wrzącej wodzie przez 7 minut, a następnie dobrze odcedzić i spłukać gorącą bieżącą wodą. Doprawić do smaku lub spożyć naturalne shirataki. Użyj bardziej słonego sosu niż zwykle, ponieważ Zen Shirataki Pasta nie wchłania soli. 250 g suszonego shirataki odpowiada 730 g uwodnionego produktu.
Składniki
Woda, 11% mąka konjac, regulatory kwasowości: wodorotlenek wapnia, kwas cytrynowy, syrop i skrobia z tapioki.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna28 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Błonnik pokarmowy13 g
-
Białka0 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.