Spaghetti Iris Bio
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Pozostają trochę al dente, ale są dobre, po prostu pozwól im trochę więcej ugotować.
Se quedan un poco al dente pero están buenos, solo dejarlos cocer un poco más.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Spaghetti Iris Bio opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars1
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Spaghetti z pszenicy durum wyprodukowane z mieszanki wyselekcjonowanych ziaren uprawianych przez Cooperativa Agrícola IRIS we Włoszech. Makaron pszenny jest bogaty w białko i błonnik . Tradycyjna metoda „Trafilatura al bronzo”.
Sposób przyjmowania
Zagotuj dużo wody (1 l / 100 g makaronu). Gdy zacznie wrzeć dodać sól morską (1,5 gr / l), a następnie makaron. Wymieszaj tylko raz i gotuj (gotuj) 7-8 minut. Po ugotowaniu dodaj szklankę zimnej wody i wyłącz ogrzewanie. Odczekaj kilka sekund, a następnie odcedź w durszlaku.
Dodaj do ostrego sosu i smaż przez 30 sekund.
Środki ostrożności
Gluten Ślady: Soja i pochodne
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Składniki
Kasza manna z pszenicy durum *
* Z rolnictwa ekologicznego
Certyfikat
IT-BIO-006Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna356 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe72.4 g
-
Cukry2.6 g
-
Błonnik pokarmowy2.8 g
-
Białka11.5 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.