Iris
Spaghetti Iris Bio
7,47 zł Msrp Price 7,55 zł
Już wkrótce w ofercie
Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

Spaghetti Iris Bio

500 g
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Spaghetti z pszenicy durum wyprodukowane z mieszanki wyselekcjonowanych ziaren uprawianych przez Cooperativa Agrícola IRIS we Włoszech. Makaron pszenny jest bogaty w białko i błonnik . Tradycyjna metoda „Trafilatura al bronzo”.
Zobacz opis
7,47 zł Msrp Price 7,55 zł
Już wkrótce w ofercie
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • BIO-ECO
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
  1. Opublikowano 3.01.2023

    Dobry

    Bien

    Tłumaczone z naturitas.es

    Zobacz oryginał
  2. Opublikowano 17.06.2023

    Dobry produkt

    Buen producto

    Tłumaczone z naturitas.es

    Zobacz oryginał
  3. Opublikowano 15.07.2021

    Pozostają trochę al dente, ale są dobre, po prostu pozwól im trochę więcej ugotować.

    Se quedan un poco al dente pero están buenos, solo dejarlos cocer un poco más.

    Tłumaczone z naturitas.es

    Zobacz oryginał

Spaghetti Iris Bio opinii

Based in 3 reviews

  1. 5 stars
    1
  2. 4 stars
    2
  3. 3 stars
    0
  4. 2 stars
    0
  5. 1 star
    0

Opis

reviews (3)

Pytania i odpowiedzi (0)

Opis

Spaghetti z pszenicy durum wyprodukowane z mieszanki wyselekcjonowanych ziaren uprawianych przez Cooperativa Agrícola IRIS we Włoszech. Makaron pszenny jest bogaty w białko i błonnik . Tradycyjna metoda „Trafilatura al bronzo”.

Sposób przyjmowania

Zagotuj dużo wody (1 l / 100 g makaronu). Gdy zacznie wrzeć dodać sól morską (1,5 gr / l), a następnie makaron. Wymieszaj tylko raz i gotuj (gotuj) 7-8 minut. Po ugotowaniu dodaj szklankę zimnej wody i wyłącz ogrzewanie. Odczekaj kilka sekund, a następnie odcedź w durszlaku.

Dodaj do ostrego sosu i smaż przez 30 sekund.

Środki ostrożności

Gluten Ślady: Soja i pochodne

Warunki przechowywania

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu

Składniki

Kasza manna z pszenicy durum *

* Z rolnictwa ekologicznego

Certyfikat

IT-BIO-006
SKU: LP-0156463
WSOKXA7Z

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 g
  • Wartość energetyczna
    356 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    1.6 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe
    0.4 g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    72.4 g
  • Cukry
    2.6 g
  • Błonnik pokarmowy
    2.8 g
  • Białka
    11.5 g
  • Sól
    0 g

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.