Soczewica organiczna Fusilli
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bardzo smaczne i dobrej jakości.
Muy sabrosos y buena calidad.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Soczewica organiczna Fusilli opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ma Vie Sans Gluten Organic Coral Lentil Fusilli to makaron w 100% z roślin strączkowych. Dzięki unikalnemu procesowi produkcji zachowany zostaje oryginalny kolor rośliny strączkowej. Te fusilli są szybkim źródłem białka roślinnego.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować w dużej ilości wrzącej, osolonej wody przez około 7 minut (6 minut w przypadku gotowania „al dente”). Do jedzenia na gorąco z odrobiną oliwy z oliwek, szczyptą masła lub sosem do wyboru. Aby uzyskać najlepsze utrwalenie, unikaj mieszania.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła.
Składniki
Mąka z soczewicy koralowej z upraw ekologicznych.
Certyfikat
IT-BIO-008 Rolnictwo spoza UE.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna335 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe50 g
-
Cukry1.2 g
-
Błonnik pokarmowy7 g
-
Białka26 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.