Orkisz Cornetti
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Rogaliki orkiszowe na pyszną pastę orzechową. Lekka pasta orkiszowa jest wytwarzana z mąki typu 812. W celu przygotowania ciasta mąkę w sposób ciągły miesza się z wodą pitną i ugniata do wymaganej konsystencji, aby wycisnąć ciasto przez odpowiednie kształty.
Wskazanie
Jej chrupiący i delikatny smak doskonale komponuje się z kremowymi sosami pomidorowymi i bolońskimi.
Sposób przyjmowania
Zalecany czas gotowania: 5-7 minut. Idealnie nadaje się do dań z makaronu, gulaszu i sałatek. Ze względu na delikatny orzechowy smak wspaniale komponują się z sosami pomidorowymi, bolońskimi i śmietanowymi.
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed ciepłem.
Składniki
Dinkelmehl typ 812.
Certyfikat
DE-ÖKO-006
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna361 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe69.4 g
-
Cukry1.7 g
-
Białka14.7 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.