Organiczne spaghetti
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Makaron z pszenicy durum z upraw ekologicznych, rzemieślniczych i wysokiej jakości. Robimy go zgodnie z klasyczną tradycją powolnego suszenia w niskiej temperaturze, która nie zmienia właściwości produktu, dzięki czemu makaron pozostaje aldente.
Używamy tylko 100% pszenicy durum z wystarczającą ilością białka, aby zagwarantować spójny makaron wysokiej jakości. Proces rzemieślniczy i powolne suszenie w niskiej temperaturze pozwala uzyskać cały smak makaronu po ugotowaniu. Jest smaczny, nie klei się i nie odchodzi za daleko.
Sposób przyjmowania
Użyj 1 litra osolonej wody na każdą porcję 80 g. makaronu. Dodać makaron, gdy woda zacznie się gotować i delikatnie wymieszać. Makaron gotujemy przez czas podany na opakowaniu. Po usunięciu wody za pomocą sitka nie kieruj na nią strumienia wody. Wystarczy odrobina oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i podawaj tyle, ile chcesz.
Warunki przechowywania
Przechowuj go w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Integralna mąka z pszenicy durum z upraw ekologicznych.
POCHODZENIE: Pszenica z Aragonii.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT Rolnictwo Hiszpania.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna365 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.06 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe74 g
-
Cukry2 g
-
Błonnik pokarmowy4.5 g
-
Białka13 g
-
Sól0.06 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.