Makaron Z Jajkiem
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Makaron z jajkiem organicznym ma smak i konsystencję podobny do makaronu konwencjonalnego i można go również dodawać do różnych dań, takich jak zupy, frytki czy sałatki, zapewniając zdrowszą opcję bez uszczerbku dla smaku i doznań kulinarnych.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać do smaku.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Ekologiczna mąka pszenna, Ekologiczna semolina z pszenicy durum, Ekologiczne jaja (10%).
Certyfikat
DE-OKO-006
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna371 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe74 g
-
Cukry2.7 g
-
Błonnik pokarmowy2.6 g
-
Białka13 g
-
Sól0.06 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.