Makaron Bezglutenowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Makaron kukurydziano-ryżowy specjalnie opracowany dla osób z celiakią, bez dodatków i rysowany w brązie.
Wskazanie
Produkowany jest wyłącznie z mąki kukurydzianej i ryżowej, bez dodatków. Użycie wykrojników z brązu i suszenie w niskiej temperaturze sprawia, że makaron jest smaczny i autentyczny.
Surowce użyte do tego produktu są naturalnie bezglutenowe.
Sposób przyjmowania
1 porcja: 80gr
1L wody + 10g soli + 1 łyżka oliwy z oliwek.
Czas gotowania: 10/11 min.
Odpływ.
Środki ostrożności
Może zawierać soję.
Warunki przechowywania
Przechowywać w świeżym i suchym miejscu.
Składniki
Mąka kukurydziana 80%, mąka ryżowa 20%.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna358 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe79.2 g
-
Cukry0.3 g
-
Błonnik pokarmowy2.4 g
-
Białka6.5 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.