Lazania
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Lasagna jest produkowana wyłącznie z wyselekcjonowanych surowców. Użyta pszenica durum jest w 100% pochodzenia włoskiego. Rezultatem jest wysokiej jakości makaron pochodzący z upraw ekologicznych.
Wskazanie
Proces wytwarzania makaronu charakteryzuje się powolnym suszeniem w niskiej temperaturze, co pozwala na zachowanie większości właściwości odżywczych i smaku pszenicy.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować na 1 litrze wody i 10 g soli na każde 100 g produktu. Zalecany czas gotowania 5-7 minut.
Lasagne: gotować 3-4 minuty, odcedzić, doprawić do smaku i piec w piekarniku w temperaturze 180-200 ° przez około 30 minut lub bezpośrednio w piekarniku bez wstępnego gotowania, używając bardziej płynnego sosu i wydłużając czas gotowania do 1 godziny.
Środki ostrożności
Może zawierać nasiona soi, gorczycy i sezamu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, chronić przed światłem i źródłami ciepła.
Składniki
Ekologiczna kasza manna z całej pszenicy durum.
Certyfikat
IT-BIO-007
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna333 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe58 g
-
Cukry3.8 g
-
Błonnik pokarmowy11 g
-
Białka13 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.