Fusilli z zielonego groszku
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ma Vie Sans Gluten Organic Green Peas Fusilli to makaron w 100% z roślin strączkowych. Dzięki unikalnemu procesowi produkcji zachowany zostaje oryginalny kolor rośliny strączkowej. Te fusilli są szybkim źródłem białka roślinnego.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować w dużej ilości wrzącej, osolonej wody przez około 6 minut (5 minut przy gotowaniu „al dente”). Do jedzenia na gorąco z odrobiną oliwy z oliwek, szczyptą masła lub sosem do wyboru. Aby uzyskać najlepsze utrwalenie, unikaj mieszania.
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu z dala od światła.
Składniki
Mąka grochowa z upraw ekologicznych.
Certyfikat
IT-BIO-008 Rolnictwo UE/spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna334 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe55 g
-
Cukry2.6 g
-
Błonnik pokarmowy8.8 g
-
Białka20 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.