Fusili z ryżu i kukurydzy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Bio i bezglutenowy makaron rzemieślniczy z brązowym ryżem.
Sposób przyjmowania
Wlej wodę do dużego rondla. Zagotuj wodę. Gdy woda się zagotuje, dodaj makaron. Mieszaj od czasu do czasu. Gotuj przez około 7-8 minut. Odcedź i szybko przepuść przez ciepłą wodę. Dodaj olej, masło lub sos do smaku.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
mąka z brązowego ryżu*
* Z upraw ekologicznych
Certyfikat
IT-BIO-006 Rolnictwo Włochy. Certyfikat bezglutenowy: FR-044-184
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna373 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe77 g
-
Cukry0.8 g
-
Błonnik pokarmowy3.5 g
-
Białka7.9 g
-
Sól0.02 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.