Fusili z pszenicy durum
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Ten makaron jest bardzo pyszny, zamawiam ponownie
muy deliciosa esta pasta , vuelvo a pedir
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Fusili z pszenicy durum opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Alce Nero durum fusilli to makaron otrzymywany wyłącznie z ekologicznej semoliny z całej pszenicy durum.
Wskazanie
Jest źródłem błonnika, który gwarantuje długotrwałe poczucie sytości i pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu jelit. Stanowi właściwą alternatywę dla osób wybierających zdrową i zbilansowaną dietę.
Sposób przyjmowania
Polecany do gustu konsumenta
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od światła słonecznego.
Składniki
Organiczna semolina z pszenicy durum.
Certyfikat
IT-BIO-009 Rolnictwo WłochyTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna351 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe73 g
-
Cukry4 g
-
Błonnik pokarmowy3 g
-
Białka11 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.