Ekologiczny makaron z pszenicy durum
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Ekologiczny makaron z pszenicy durum opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Delikatny makaron z pszenicy durum Eco de Castagno to makaron wyprodukowany z mąki orkiszowej Triticum dicoccum, suszonej w niskiej temperaturze, aby zachować większość właściwości odżywczych i smakowych. Idealny dla wegetarian i wegan.
Sposób przyjmowania
Zaleca się wlać do garnka 1 litr wody na 100g makaronu oraz 10g soli i zagotować. Gotuj przez 5 minut (al dente) lub 7 minut (dobrze wysmażone). Odcedzamy i doprawiamy do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać gluten, soję, sezam i gorczycę.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Mąka orkiszowa* Triticum dicoccum (100%).
(*) Składniki z upraw ekologicznych.
Certyfikat
IT-BIO-007
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna364 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe73 g
-
Cukry2.7 g
-
Błonnik pokarmowy2.7 g
-
Białka12 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.