Ekologiczny bezglutenowy zestaw do makaronu gryczanego ramen
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ekologiczny , bezglutenowy makaron ramen z kaszy gryczanej z pikantną zupą miso z imbirem i tofu. Opakowanie zawiera 2 gniazda ramen, 2 saszetki miso i 2 dodatki do tofu. Gotowe w mniej niż 5 minut!
Sposób przyjmowania
Zaleca się zanurzyć gniazdo ramen w garnku z wrzącą wodą i gotować przez 3-4 minuty (lub do miękkości). Wymieszaj widelcem w połowie, aby oddzielić makaron. W międzyczasie dodaj torebkę miso i tofu do miski i uzupełnij 150ml - 180ml wrzącej wody. Makaron odcedź i opłucz pod zimną wodą, dodaj do miso miso i w razie potrzeby dolej więcej wrzącej wody. Cieszyć się!
Składniki
Makaron ramen* (73%) (mąka gryczana*, woda).
Około 1:
Organiczna zupa miso imbirowa*: pasta sojowa* (26%) (woda, organiczna soja, ryż*, sól, drożdże, kultura koji), alkohol (ryż, sól, kultura koji), imbir w proszku*, ekstrakt z drożdży w proszku, wodorosty wakame, Słona woda.
Koperta 2:
Liofilizowane Tofu* (Soja), Dymka*.
(*) Z rolnictwa ekologicznego.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna84 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe16 g
-
Cukry0.7 g
-
Błonnik pokarmowy1.3 g
-
Białka2.2 g
-
Sól0.75 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.