Ekologiczne spaghetti z czerwonej soczewicy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Dobry makaron, jest al dente w zalecanym czasie, na mój gust lepsze jest kilka minut gotowania więcej. Lepszy niż makaron z czerwonej soczewicy innych marek z supermarketów.
Buena pasta, queda al dente en el tiempo recomendado, para mi gusto mejor unos minutos más de cocción. Mejor que la pasta de lentejas rojas de otras marcas de venta en supermercado.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Ekologiczne spaghetti z czerwonej soczewicy opinii
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Makaron z czerwonej soczewicy Felicia jest bogaty w białko roślinne (26% na 100 g produktu), błonnik oraz minerały takie jak fosfor, żelazo, cynk i mangan.
Felicia zawsze broniła filozofii czystych etykiet, umieszczając jasne, czytelne i przejrzyste etykiety na swoich produktach i stosując w większości przypadków jeden składnik: w 100% organiczną mąkę z czerwonej soczewicy.
Makaron z roślin strączkowych Felicia jest naturalny, pożywny, smaczny i dobry dla całej rodziny. Dzieci na nowo odkrywają przyjemność jedzenia roślin strączkowych w postaci makaronu. Sportowcy mają możliwość doboru diety funkcjonalnej do swojego treningu. Wszyscy, którzy wybierają zdrowe i naturalne odżywianie, mają możliwość urozmaicenia diety i zadbania o dobre samopoczucie.
Jedzenie Pasta Felicia jest proste, praktyczne i szybkie: wystarczy kilka minut, aby na stole pojawiło się zdrowe i pożywne danie o autentycznym smaku roślin strączkowych. Jest dobry nawet z odrobiną oleju.
Felicia zaraża optymizmem i kreatywnością w kuchni, pozwalając odkrywać nowe połączenia, smaki i aromaty.
Soczewica czerwona Felicia pochodzi z upraw ekologicznych oraz z włoskiego łańcucha dostaw. Są uprawiane w sposób zrównoważony na glebach południowych Włoch, głównie między Apulią a Basilicatą.
Wskazanie
Felicia szanuje środowisko: uprawa roślin strączkowych ma mniejszy wpływ na klimat, ponieważ oszczędza wodę i uwalnia mniej dwutlenku węgla do powietrza. Jej uprawa, zwłaszcza w płodozmianie z innymi roślinami, takimi jak zboża, przyczynia się do użyźniania gleby i unikania jej zubożenia.
Sposób przyjmowania
Gotowe w 10 minut.
Warunki przechowywania
Przechowywać w świeżym i suchym miejscu.
Składniki
100% ekologiczna mąka z czerwonej soczewicy z włoskiego łańcucha dostaw.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna334 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe50 g
-
Cukry1.2 g
-
Błonnik pokarmowy7.6 g
-
Białka26 g
-
Fosfor310 mg
-
Żelazo5.2 mg
-
Cynk3.2 mg
-
Magnez1 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.