Durum Wheat Fusilli ze Szpinakiem
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Warto spróbować na lekki posiłek!
Buoni da provare per un pasto leggero!
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Durum Wheat Fusilli ze Szpinakiem opinii
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Girolomoni's durum fusilli ze szpinakiem to makaron stworzony z pszenicy durum uprawianej we Włoszech.
Wskazanie
Ten produkt posiada certyfikat ekologiczny i ekologiczny.
Sposób przyjmowania
Czas gotowania: 7 minut
Składniki
Kasza manna z pszenicy durum *, 2% organiczny szpinak w proszku * (* składniki organiczne)
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna615.42 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe71 g
-
Cukry3 g
-
Błonnik pokarmowy4.1 g
-
Białka11.5 g
-
Sól0.08 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.