Brązowy ryż quinoa amarantus fusilli
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Pasta de Oro de los Andes wykorzystuje wyłącznie naturalnie bezglutenową mąkę pełnoziarnistą pochodzącą z upraw ekologicznych.
Wskazanie
To ręcznie robiony, zdrowy i smaczny produkt, idealny do przyrządzania pysznych dań.
Jest odpowiedni dla osób z celiakią i dla każdego, kto chce przestrzegać diety bezglutenowej w celu zdrowszego i bardziej zbilansowanego odżywiania.
Ciekawe dane:
Spożycie makaronu ryżowego z komosą ryżową i amarantusem pozwala na utrzymanie bardzo stabilnego poziomu glukozy we krwi przez wiele godzin, ponieważ są to mąki pełnowartościowe i pełnowartościowe; i oczywiście mają wielką zdolność nasycenia.
Sposób przyjmowania
Zagotować 1 litr wody, gdy woda się zagotuje dodać makaron i gotować 12 minut. Towarzysz, jak chcesz.
Składniki
20% organiczna komosa ryżowa, 10% ekologiczny amarantus, 70% brązowy ryż.
Alergeny: BEZ GLUTENU. BEZ ŚLADÓW* rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
ES-ECO-023-MA
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna358 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe70 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy4.1 g
-
Białka9.5 g
-
Sól0.02 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.