Bio bezglutenowy makaron kukurydziano-ryżowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Nie zawiera mleka Wskazuje na brak mleka lub przetworów mlecznych, ale może zawierać śladowe ilości.
Opis
Bio bezglutenowy makaron kukurydziany i ryżowy od El Granero Integral, wyprodukowany w 70% z mąki kukurydzianej i w 30% z mąki ryżowej, oba z upraw ekologicznych, zawierają mniej niż 20 ppm, czyli maksymalną ilość, jaką władze określają, aby móc upewnić się, że nie zawiera glutenu, a tym samym być produktem odpowiednim dla osób z celiakią.
Sposób przyjmowania
Aby przygotować pyszną zupę, zaleca się gotowanie w bulionie przez 3 do 4 minut.
Środki ostrożności
Może zawierać soję.
Składniki
mąka kukurydziana (95%), mąka ryżowa (5%)
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna351 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe75 g
-
Cukry2.8 g
-
Błonnik pokarmowy2.2 g
-
Białka6.8 g
-
Sól5 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.