Bezglutenowy makaron gryczany i shiitake ramen
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Uwielbiam jego smak. Zawsze mam go w spiżarni, na fast foodowe momenty jest to bardzo dobra opcja. Gotuję je z bulionem warzywnym.
Me encanta su sabor. Siempre lo tengo en la despensa, para momentos de comida rápida es una muy buena opción. Los hiervo con caldo de verduras.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
W odróżnieniu od makaronu soba gryczanego tej samej marki są znacznie mniej lepkie, jednak moim zdaniem nieco mniej smaczne i twardsze. Pozostaje jednak dobrym produktem do ramenu.
Contrairement au nouilles soba au sarrasin de cette même marque, elles collent beaucoup moins, en revanche je les trouve un peu moins goûteuses, et plus fermes. Cela reste néanmoins un bon produit pour les ramen.
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Świetne dla tych z nas, którzy nie mogą przyjmować glutenu.
Genial para los que no podemos tomar gluten.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobrze zrobione w domu, bardzo je lubimy
Muy logrados en casa nos gustan mucho
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Bezglutenowy makaron gryczany i shiitake ramen opinii
Based in 5 reviews
-
5 stars5
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Bezglutenowa kasza gryczana Terrasana i makaron shiitake ramen to idealny makaron do zupy (miso). Zachowują ładną i mocną strukturę. Z kaszy gryczanej i shiitake. Ciesz się w 100% bezglutenowym!
Wskazanie
Ramen to japońska zupa z makaronem. Marka nazywa również makaron w tym daniu ramenem. Mają wygląd makaronu instant. Jednak nie są one wykonane z pszenicy, ale z ekologicznego brązowego ryżu (100%). Czysty wariant bez worka wzmacniaczy smaku. Zamiast tego dodaj do wody łyżkę miso (zupy w proszku) wraz z wybranymi ziołami i warzywami i gotuj ramen przez 3 minuty. W ten sposób w mgnieniu oka możesz postawić na stole super smaczne, bezglutenowe jedzenie.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować przez 3 minuty w dużej ilości wrzącej wody lub przez ostatnie 3 minuty z bulionem z ramenu.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, soi i sezamu.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać szczelnie w suchym, ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej (maks. 20 ° C).
Składniki
Mąka Gryczana Eco (80%), Mąka Ryżowa Brązowa Eco, Grzyby Shiitake (2%) Eco, Woda.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna342 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe62.7 g
-
Cukry2.3 g
-
Błonnik pokarmowy9.1 g
-
Białka11.6 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.