Bezglutenowe organiczne spaghetti kukurydziano-ryżowe
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Tradycyjny włoski makaron bezglutenowy z ekologicznej kukurydzy i ryżu uprawianych w północnych Włoszech. Z recepturą specjalnie opracowaną, aby osiągnąć idealną równowagę smaków kukurydzy i ryżu. Te spaghetti są idealną alternatywą do smażenia warzyw, pesto lub sosów.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować w 1,5 l wody na 100 g makaronu. Gotuj do smaku. Przybliżony czas gotowania: 10-12 minut.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości łubinu i soi.
Składniki
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%).
(*) Z upraw ekologicznych
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna355 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe78 g
-
Cukry2 g
-
Błonnik pokarmowy1 g
-
Białka7 g
-
Sól0.05 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.