azjatycki makaron z makaronem wok
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez soi Wskazuje na brak soi lub jej pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Nie zawiera mleka Wskazuje na brak mleka lub przetworów mlecznych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Nie zawiera orzeszków ziemnych Wskazuje na brak orzeszków ziemnych lub produktów z orzeszków ziemnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez sezamu Wskazuje na brak nasion sezamu lub jego pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez żadnych skorupiaków Wskazuje na brak skorupiaków lub ich pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Makaron Wok jest idealny do przygotowywania azjatyckich dań z woka, tradycyjnych potraw z mięsa lub warzyw smażonych na patelni lub jako dodatek do zupy.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotowanie w osolonej wodzie lub bulionie przez 3-4 minuty lub dodanie surowego makaronu bezpośrednio na patelnię do woka i gotowanie przez 3-4 minuty w sosie.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości jaj, soi i gorczycy.
Składniki
Chiński makaron 100% kasza manna z pszenicy durum. Z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Certyfikat
DE-ÖKO-006
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna353 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe71 g
-
Cukry3 g
-
Białka12 g
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.