Andyjskie spaghetti z ryżem i prawdziwa organiczna quinoa
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Więcej niż doskonałe, dzięki Bogu, że istnieje!
Più che ottima, menomale che esiste!
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał -
Wspaniały makaron! Jest miękki, o doskonałej konsystencji. Najlepszy makaron bezglutenowy. Ponadto nie zawiera wielu innych składników, których nie tolerujemy: kukurydzy, soi, grochu... Gorąco polecamy!
¡Una pasta maravillosa! Es suave, con una textura excelente. La mejor pasta sin glúten. Además, es libre de muchos otros ingredientes que solemos ser intolerantes: maíz, soja, guisantes... ¡Totalmente recomendada!
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Idealne połączenie! Ryż i komosa ryżowa, nic bardziej miękkiego i lżejszego dla żołądka. Wszystkie makarony kupuję z ryżu oleandrowego i komosy ryżowej.
La combinación perfecta! Arroz y quinoa, nada más suave y ligero para el estómago. Toda la pasta la compro de oleander arroz y quinoa.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Ma dobry smak i dobrze komponuje się z większością sosów.
Tiene buen sabor y combina bien con la mayoría de las salsas
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Makaron bezglutenowy, o dobrej konsystencji i dobrym smaku. Bardzo łatwe w przygotowaniu.
Pasta sin gluten, con buena textura, buen sabor . Muy fácil de preparar.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Andyjskie spaghetti z ryżem i prawdziwa organiczna quinoa opinii
Based in 21 reviews
-
5 stars18
-
4 stars3
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Makaron spaghetti andyjski (ryż i komosa ryżowa) jest bardzo smaczny i idealny do zdrowej i organicznej diety. Jest dobrym źródłem węglowodanów i minerałów, wapnia, żelaza i błonnika.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotowanie dużej ilości wody z solą i oliwą z oliwek. Dodaj makaron i gotuj, aż uzyska konsystencję „al dente”, 12-16 minut.
Składniki
Ryż * (74%), Royal Quinoa * (26%).
(*) Z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
ES-ECO-019-CTTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna358 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe78 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy1 g
-
Białka8.5 g
-
Sól0.03 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.