Wodorosty morskie Wakame w Japonii
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
-
UŻYWAM TEGO WAKAME ALGA W WARZYWNYCH ZUPACH. MA PRZYJEMNY SMAK.
ESTA ALGA WAKAME LA UTILIZO EN LAS SOPAS DE VERDURAS. TIENE UN SABOR AGRADABLE.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Japońskie wodorosty bardzo dobrej jakości.
Alga japonesa de muy buena calidad.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Algi przygotowane w Japonii są znacznie lepszej jakości niż inne, ponieważ mają długą tradycję ich wytwarzania.
Las algas preparadas en Japon son de una calidad muy superior a otras ya que tienen una larga tradición elaborándolas.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Wodorosty morskie Wakame w Japonii opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars2
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Wodorosty morskie Mitoku Wakame w Japonii o lekko słodkim smaku, stosowane w potrawach takich jak zupy i sałatki w kuchni orientalnej.
Wskazanie
Jest bogaty w minerały (zwłaszcza wapń, sód i potas) oraz w witaminy z grup B i C, remineralizuje, pomaga zrównoważyć układ nerwowy, aktywuje krążenie, eliminuje toksyny, odżywia włosy i skórę.
Sposób przyjmowania
Zaleca się jeść surowe po ugotowaniu, należy je moczyć przez około 3 minuty w zimnej wodzie. Po namoczeniu można go dodać na surowo, długo gotować lub dodać w ostatniej chwili i lekko ugotować.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Wodorosty Wakame.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna283 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe40 g
-
Cukry0.2 g
-
Błonnik pokarmowy1 g
-
Białka14 g
-
Sól15.8 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.