Wodorosty Kombu
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Doskonałe algi do każdego zastosowania
Ottime alghe, per ogni uso
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Wodorosty Kombu opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Kombu ma bardzo łagodny smak i gęstą, mięsistą konsystencję.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować przez 10-15 minut w wodzie z odrobiną soli przed użyciem. Można go używać do przyprawiania ryżu, gulaszu, zup, krokietów czy kanapek. Można je lekko upiec w piekarniku w celu wzmocnienia ich smaku, a następnie ubić w moździerzu, aby uzyskać pyszny sos.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej, maksymalny okres trwałości 2 lata.
Składniki
Wodorosty Kombu.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.