Glony Wakame
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
-
Bardzo dobry produkt do przygotowania na różne sposoby. Gorąco polecam.
Très bon produit à apprêter de différentes façons. Je recommande vivement.
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Glony Wakame opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Wodorosty zbierane ręcznie w swoim naturalnym środowisku na wybrzeżu Galicji (Zatoka Biskajska i wody Portugalii) i tradycyjnie używane w kuchni azjatyckiej. Świeży ma ciemnobrązowy kolor, pod wpływem ciepła zmienia kolor na zielony szpinak i oferuje łagodny smak ostryg, nieco cierpką i lekko chrupiącą, mięsistą konsystencję.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości mięczaków, skorupiaków i ryb oraz drobne materiały naturalne pochodzenia morskiego.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Wodorosty Wakame (Undaria pinnatifida).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna169 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe3 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy34 g
-
Białka17 g
-
Sól12.4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.