Algi Spaguetti Mar Bio
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Algi Spaguetti Mar Bio de Mimasa Algi charakteryzują się łagodnym smakiem. Jego szczególny smak z nutami orzecha włoskiego w połączeniu z owocami morza sprawia, że jest to idealne uzupełnienie każdego dania z makaronu.
Wskazanie
Oprócz smaku ma świetne właściwości odżywcze. Zawartość potasu i magnezu w algach jest idealna do utrzymania zdrowego układu nerwowego. Zawiera 8 razy więcej magnezu niż szpinak.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotowanie aż do al dente i wymieszanie w naczyniu do makaronu, płatków, a nawet sałatki.
Można go również przygotować w postaci tempury, pozostawiając do namoczenia przez 30 minut przed zmieszaniem z rzadkim ciastem.
Składniki
Spaguetti z wodorostów Mar * (100%). * Z upraw ekologicznych
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna178 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe28.5 g
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowy30.5 g
-
Białka10 g
-
Sólg
-
Sód3.6 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.