Agar-agar w proszku
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Marinoë Agar-agar w proszku to środek żelujący ekstrahowany ze ścian komórkowych czerwonych alg. Ma silną moc sytości. Pęcznieje w kontakcie z wodą i tworzy lepki materiał, który zgęstnieje lub zżeluje naczynie.
Sposób przyjmowania
Zaleca się rozpuścić proszek agar-agar w zimnym płynie przed doprowadzeniem go do wrzenia przez 1-2 minuty. Pozostaw preparat do ostygnięcia i schłodzenia w lodówce przez co najmniej 2-3 godziny przed degustacją.
Środki ostrożności
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.