Organiczny korzeń strzały pospolitej
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Dobry produkt, zgodnie z oczekiwaniami…
Buon prodotto, come previsto…
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał -
Idealny do wszystkich moich domowych makaronów, polecam i doskonała cena
Parfait pour toute mes pâtes maison je recommande et exellent prix
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
drobna skrobia i dobre spoiwo do gotowania bezglutenowego
fécule fine et bon liant pour la cuisine sans gluten
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Idealnie nadaje się do wypieku chleba bezglutenowego
Perfecto para elaborar pan sin gluten
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Robienie chleba ketonowego – dieta przerywana
Fazer pão keto - dieta intermitente
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Organiczny korzeń strzały pospolitej opinii
Based in 13 reviews
-
5 stars12
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Korzeń maranty pochodzi z kłącza tropikalnej rośliny, z której pozyskiwana jest skrobia. Jest to rodzaj skrobi, która jest bardzo skuteczna jako zagęstnik, bezbarwna i praktycznie pozbawiona smaku. Jest wysoce strawny. Znajduje zastosowanie we wszelkiego rodzaju przepisach, w których chcemy zagęścić lub nawet zżelatynizować płyn.
Pojawia się jako bardzo lekki biały proszek i po rozpuszczeniu w bezbarwnej cieczy. Jest praktycznie mdły, dzięki czemu można go stosować w przepisach na słono, ale także na słodko, takich jak galaretki czy kremy. Jest również używany do produkcji lodów, ze względu na jego zdolność do zapobiegania tworzeniu się kryształków lodu.
Zestala się w niższych temperaturach niż inne skrobie iw przeciwieństwie do skrobi kukurydzianej jest dobrze odporny na kwasy.
Produkt wegański, bio, bezglutenowy, bez laktozy, niskotłuszczowy.
Wskazanie
- Wspomaga trawienie i reguluje ruch jelit.
- Syty
- Wsparcie systemu immunologicznego
- Pielęgnacja skóry i włosów
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości orzechów łupinowych.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła.
Składniki
100% mąka z maranta *
* 100% z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-020-CV Rolnictwo spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna357 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe84.8 g
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowy3.4 g
-
Białka0.3 g
-
Sól0.2 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
3 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.