Herbata Matcha Bio klasy A
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Tradycyjna i wyselekcjonowana japońska herbata używana w japońskiej ceremonii parzenia herbaty oraz do przyrządzania różnych deserów, napojów czy potraw.
Wskazanie
Charakteryzuje się sproszkowaną zieloną herbatą z połączeniem słodkiego smaku z lekką goryczką. Rośliny, z których jest wytwarzana, rosną w cieniu, a liście są zbierane ręcznie, dzięki czemu ma o wiele więcej aminokwasów niż tradycyjna zielona herbata i bardziej intensywny kolor. Teraz w opakowaniach bez plastiku, z kompostowalną folią wewnętrzną i kartonową powierzchnią zewnętrzną.
Sposób przyjmowania
Dodaj łyżeczkę przesianego proszku Matcha i dodaj kilka kropli gorącej wody. Mieszamy łyżką do uzyskania pasty. Dodać więcej gorącej wody i wymieszać. Przybliżona proporcja to 1 łyżeczka proszku Matcha na każdą filiżankę wody. Dostosuj pomiar do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi i sezamu.
Składniki
Proszek z zielonej herbaty Matcha*.
*z upraw ekologicznych
Certyfikat
ES-ECO-001-AN
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.