Surowy czerwony proszek Maca Bio
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Czerwony proszek maca można stosować w kuchni, aby dodać smaku i wartości odżywczych różnym przepisom, takim jak desery, płatki zbożowe, jogurty i wypieki.
Sposób przyjmowania
Zaleca się przyjmowanie od 10 do 15 gramów dziennie, zmieszanych z niewielką ilością płynu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Proszek z czerwonej macy (Lepidium meyenii).
(*) Uprawiane metodami ekologicznymi.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna316 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe55 g
-
Cukry38 g
-
Błonnik pokarmowy20 g
-
Białka11 g
-
Sól0.2 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.