Lecytyna w proszku
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez sztucznych barwników Nie zawiera dodatkowych barwników
-
Nie zawiera substancji słodzących Nie zawiera dodatków słodzących
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
Opis
Lecytyna w proszku bez GMO może być stosowana jako emulgator, zagęszczacz, stabilizator, środek nawilżający i łagodny środek konserwujący, a także pomaga poprawić wilgotność i teksturę w wielu produktach spożywczych i domowych produktach kosmetycznych.
Wskazanie
Lecytyna w proszku KIKI jest wykonana w 100% z soi, która jest najbogatszym źródłem lecytyny. Lecytyna jest fosfolipidem złożonym z choliny i inozytolu i jest niezbędnym składnikiem każdej komórki w ludzkim ciele.
Sposób przyjmowania
Zaleca się, aby dorośli przyjmowali jedną (1) - dwie (2) łyżki dziennie. Dodaj do dowolnego napoju lub koktajlu, posyp / lub wymieszaj z potrawami, aby uzyskać dodatkowy kremowy smak. W przypadku stosowania jako środka zagęszczającego odczekaj 10 minut, aby uzyskać pełną grubość.
Środki ostrożności
Zawiera soję.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Chłodzenie nie jest wymagane.
Składniki
Soja (100%).
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.