jagody goji
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Pochodzą z Azji Środkowej, są również znane jako „owoce dobrego samopoczucia i długowieczności” i od wieków są częścią tradycyjnej medycyny chińskiej. Jagody zbierane i suszone na płaskowyżu tybetańskim.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować z płatkami i kaszami dmuchanymi na śniadanie, ciekawy w sałatkach, pyszny do przygotowania deserów, ale nie można im się oprzeć nawet samodzielnie, jako prosta przekąska.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, maksymalny czas trwania 9 miesięcy.
Składniki
Magnez, Żelazo, Jagody Goji, Potas, Witamina C, Witamina B6, Witamina B2, Witamina B1, Betakaroten.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna315 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe58 g
-
Cukry47 g
-
Błonnik pokarmowy3.9 g
-
Białka12 g
-
Sól0.75 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.