jagody goji
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Jagody Goji (Lycium Barbarum) zawsze były uważane przez ludność tybetańską za jagody radości. Smakują słodko i nieco gorzko i są cenione za zawartość substancji witalnych.
Wskazanie
Jagody Raab Bio Goji w jakości Premium naturalnie zawierają magnez oraz są bogate w żelazo i potas. Są szczególnie smaczne. Rosną w chińskiej prowincji Qinghai na północny wschód od Wyżyny Tybetańskiej i przechodzą liczne kontrole w Niemczech pod kątem wyjątkowych pozostałości i składników odżywczych.
Sposób przyjmowania
Polecany jako dodatek do musli, ciast, pieczywa czy do zup i dań kuchni azjatyckiej. Albo po prostu przekąsić.
Środki ostrożności
Jego kolor i smak mogą się różnić, ponieważ jest to produkt naturalny, który jest narażony na wpływy sezonowe.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym i szczelnie zamkniętym miejscu.
Składniki
Jagody Goji (z kontrolowanych upraw ekologicznych).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna326 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe60 g
-
Cukry50 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka9.8 g
-
Sól1 g
-
Potas1200 mg
-
Magnezz71 mg
-
Żelazo8 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.