Chrupiące i chrupiące ciasto maniokowe Eco
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Otrzymasz najlepsze bezglutenowe chrupiące ciasto
Conseguirás los mejores ebozados crujientes sin gluten
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Użyliśmy go do panierki mediolańskiej i trudno go odróżnić od panierki, jest super smaczny i chrupiący. Kupimy to ponownie.
La hemos usado para empanar milanesas y casi no se puede distinguir del rebozado de pan rallado, queda super sabroso y crujiente. La volveremos a comprar.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo lubię ten produkt jako zamiennik bułki tartej. Uwielbiam to, jak to wygląda
Me encanta este producto como sustituto del pan rallado. Me encanta como queda
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Chrupiące i chrupiące ciasto maniokowe Eco opinii
Based in 36 reviews
-
5 stars34
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Casana Foods Eco Crispy Cassava Bread Crunchy zapewnia satysfakcjonującą chrupkość bez węglowodanów. To innowacyjne, bezglutenowe ciasto składa się w 100% z prażonego manioku, aby uzyskać idealną chrupiącą konsystencję.
Wskazanie
Pieczona juka dodaje satysfakcjonującej chrupkości i pysznego smaku wszystkiemu, co smażysz, pieczesz lub pieczesz. Zapomnij o pustych węglowodanach występujących w zwykłej bułce tartej i ulepsz swoje gotowanie dzięki chrupiącemu cieście z manioku.
Sposób przyjmowania
Używaj go wszędzie tam, gdzie używasz bułki tartej – powłoka z manioku zachowuje chrupiący smak niezależnie od tego, jak ją ugotujesz. Dodaje pożywną, chrupiącą skórkę do kurczaków, ryb, warzyw i innych produktów spożywczych.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
tarty maniok
Certyfikat
MX-BIO-123 Rolnictwo spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna340 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe90 g
-
Cukry3 g
-
Białka2 g
-
Sól0.03 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.