Syrop z agawy
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Primeal Agave Syrop to skoncentrowany słodki sok pozyskiwany z serca agawy, rodzaju kaktusa pochodzącego z Meksyku. Jako syrop z agawy Priméal wybrał odmianę „niebieskiej agawy Weber”, jedyną, która może skorzystać z AOC i znana jest z wysokiej zawartości fruktozy. Wysoka moc słodząca i neutralny smak sprawiają, że syrop z agawy stanowi zrównoważoną alternatywę dla cukru
Wskazanie
Priméal jest wiodącą ekologiczną marką suchych produktów spożywczych sprzedawanych w sklepach ekologicznych, która oferuje szeroką gamę pikantnych i słodkich produktów spożywczych. Wykorzystuje składniki z francuskich terroirów, jednocześnie zapewniając lokalną produkcję i pakowanie, w Ardèche, co jest gwarancją francuskiej jakości naszego know-how.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła
Składniki
Skoncentrowany sok z agawy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna313 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe78 g
-
Cukry69 g
-
Błonnik pokarmowy0.5 g
-
Białka0 g
-
Sól0.05 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.