Syrop klonowy kanadyjski - klasa C.
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Kanadyjski syrop klonowy - Baule Volatil Grade C jest wytwarzany z soku dzikich klonów Kanady. Drzewa są tuszowane wiosną, a zebrany lekki sok jest zagęszczany w celu uzyskania syropu o mocnym, aromatycznym smaku.
Wskazanie
Syrop klonowy to słodka ciecz otrzymywana z soku klonu cukrowego (Acer saccharum), pochodzącego z Ameryki Północnej. Sok zbiera się wczesną wiosną, kiedy klon jest jeszcze w spoczynku, wiercąc otwory w pniu, z którego pochodzi
Sposób przyjmowania
Zaleca się słodzić muesil, lody, herbaty ziołowe i ogólnie napoje
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła
Składniki
Syrop klonowy kanadyjski
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna360 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe90 g
-
Cukry80 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.