Czysty syrop klonowy klasy C
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera proszku do pieczenia Wskazuje na brak drożdży lub pochodnych drożdży, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez dodatku soli Do produktu nie dodano sodu lub soli.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Syrop klonowy to skondensowany słodki sok klonowy. Syrop klonowy bardzo łatwo zastąpić miodem lub rafinowanym cukrem. Pysznie słodko! Ciemny, mocny smak syropu klasy C jest idealny do gotowania i pieczenia.
Wskazanie
Smak klonowy jest lekko karmelizowany. Syrop klonowy pochodzi z drzewa klonowego. To drzewo co roku produkuje słodki sok.
W Kanadzie sok ten spuszcza się każdej wiosny i powoli gotuje na syrop. Tworzy to pyszną, roślinną alternatywę dla miodu lub nierafinowanego substytutu cukru.
Różnica między syropem klonowym klasy A a syropem klonowym klasy C? Klasa C ma ciemniejszy brązowy kolor i bogatszy, karmelizowany smak klonu. Płynne złoto!
Sposób przyjmowania
Zalecany do stosowania w celu zastąpienia cukrów płynnych, takich jak miód i syrop z agawy, 1 do 1 syropem klonowym. Zastąp 100 g cukru białego lub pudru 65 ml syropu klonowego.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce do upływu daty ważności.
Składniki
Syrop klonowy* (Kanada)
(*) Rolnictwo organiczne
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna268 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe67.2 g
-
Cukry58 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białkag
-
Sólg
-
Sódmg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.