Surowy organiczny cukier z agawy
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Organiczny surowy cukier z agawy (granulowany) od Maya Gold Organic to odwodniona odmiana syropu z agawy. Syrop z agawy przenosi się do suszarki rozpyłowej, skąd usuwa się całą wilgoć.
Wskazanie
Cukier z agawy uzyskuje się przez suszenie rozpyłowe surowej agawy z maltodekstryną jako nośnikiem suszącym. Po wyschnięciu cukier przechodzi przez maszynę do granulacji, która wtryskuje powietrze do cukru i nadmuchuje go w postaci granulatu. Cukier z agawy ma takie same zalety jak syrop z agawy. Jest około (40%) słodszy od zwykłego cukru, ma niski indeks glikemiczny i łatwo się rozpuszcza
Sposób przyjmowania
Zalecany do wyrobów cukierniczych, mieszanek do pieczenia, napełniania mieszadeł i woreczków metalowych, napojów, past, batonów, płatków śniadaniowych oraz wszelkich przepisów wymagających sproszkowanego cukru trzcinowego lub buraczanego
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Trwałość 24 miesiące od daty produkcji
Składniki
Organiczna agawa
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.